Diplome

 

maticni-mlec-milos


Novosadski sajam 2009, 2010. god.

Diploma sa velikom zlatnom, medaljom.

 

Matični mleč


 

Brojač poseta

Imamo 2 gosta na mreži.

 

Ukupno poseta: 858235

 

Unikatne posete: 60710

Proteklih 24 časa: 33

Proteklih sedam dana: 192

Proteklih mesec dana: 879

 

Vaša IP adresa je: 34.239.170.244

Koristite manje poznatiji pretrazivač.


O nama

Nalazimo se u podnožju homoljskih planina u najslađem medenom selu u Srbiji u Kamenovu. Kamenovo je jedno od retkih, ako ne i jedino selo na svetu, koje se odužilo "slatkoj osi". Naime, u centru sela, pored Doma kulture podignut je spomenik pčeli. Na ulazu u selo nalazi se tabla sa natpisom Kamenovo - selo pčelara. Profesionalno pčelarstvo započeli su Miloš i Svetlana Milojković davne 1967. godine, a kasnije im se pridružuje sin Ratko.

 

Početak je bio sa 10 dadanblatovih košnica. Danas je to moderan pčelinjak koji broji 450 zajednica. Proizvodimo med, matični mleč, propolis, polenov prah i vosak. Dobitnici smo više zlatnih medalja i priznanja za kvalitet pčelinjih proizvoda, u Beogradu, Novom Sadu, Sarajevu, Banjaluci i dr. Proizvodi koje proizvodimo su 100% prirodni i vrhunskog kvaliteta. Osamdesete godine prošlog veka obeležila je dugogodišnja saradnja Miloša Milojkovića i čuvenog narodnog lekara sa Romanije Jove Mijatovića. Posedujemo registrovan, moderan objekat za pripremu i pakovanje pčelinjih proizvoda koji zadovoljava kako domaće tako i inostrane kriterijume. Objekat je registrovan pod brojem 17182.

 

Naše proizvode možete naći u Kamenovu, banji Ždrelo i na beogradskim izložbama pčelarstva. Ukoliko poručite, proizvode Vam možemo dostaviti kurirskom službom na kućnu adresu.

 

Porodica MilojkovicMiloš Milojković sa suprugom

Porodica Milojković: Miloš, Svetlana, Ratko i najmlađi član porodice


 

 

 

 

 

 

www.pcelar-milojkovic.com